ECOCERT IBERICA SL és una empresa del Grup ECOCERT fundada l’any 2001 amb seu central a Manlleu (Barcelona).

Actualment l’empresa divideix l’oferta de serveis en tres línies de negoci:

La marca AMBICERT és el segell de garantia d’ECOCERT IBÈRICA per desenvolupar l’oferta de serveis d’inspecció i control d’activitats, ecoproductes i ecoserveis acreditats per la Direcció General de Qualitat Ambiental, del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

ECOCERT IBÈRICA té implantat un sistema de qualitat basat en la norma europea UNE-EN ISO/IEC 17020:2012 i disposa d’un equip tècnic amb llarga experiència per poder oferir un servei de màxima qualitat i garantia.

Els nostres valors

Experiència

Més de 10 anys d’història exercint com organisme de control acreditat avalen el bon treball i satisfacció dels nostres clients.

L’any 2001 AMBICERT va començar el seu projecte com organisme de control. D’ençà l’empresa ha adquirit noves acreditacions que han permès la realització de més de 10.000 inspeccions repartides a activitats agrícoles i ramaderes, comercials i serveis, recreatives i espectacles i oci.

Proximitat

La cerca de l’excel·lència del nostre treball fan que la relació amb el nostre client sigui propera i continua, amb un acompanyament que comença abans del inici del projecte i no finalitza fins la plena satisfacció d’aquest.

La filosofia del nostre treball recau en l’ajuda i satisfacció dels nostres clients. Per aquesta raó donem molta importància al recolzament i tracte proper. AMBICERT dona resposta i suport en la fase inicial del projecte més un acompanyament continuat. Durant tot el procés estem al costat del client per avaluar les diferents propostes i solucions amb l’objectiu de donar plena conformitat amb el compliment normatiu.

Excel·lència

Un equip humà altament qualificat és la marca de la nostra identitat per aconseguir els objectius dels nostres clients davant les adversitats presentades.

L’equip humà que dóna sentit a AMBICERT és la suma de persones amb una alta qualificació tècnica i ètica que garanteixen en tot moment la qualitat del nostre servei. Ells són la nostra cara i qui millor pot traslladar els nostres valors de respecte i bona feina.

Reconeixement

Administracions locals i estatals avalen el nostre treball i rigor per la delegació de les diferents tasques de inspecció i control per garantir el compliment normatiu dels nostres i respecte del medi ambient dels nostres clients.

Acreditació atorgada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya segons el Decret 170/1999.

Inscrita al registre d’Entitats Ambientals de Control del Departament de Territori i Sostenibilitat amb número de registre d’acreditació EAC-002-01.

Inscrita al registre d’Unitats Tècniques de Verificació Ambiental amb número d’acreditació UTVA-003-05, per les tipologies d’activitats: Agrícoles i Ramaderes, Comercials i Serveis i Recreatives, Espectacles i Oci.